Lyckhemsdalen ligger i det mest natursköna område man kan tänka sig och med bekvämligt avstånd till Göteborgs centrum, salta bad, båthamn, natur, golf, skolor och allmäna kommun-ikationer.
  Genomförda Projekt
Lyckhemsdalen
Gunnilse Ås

Lyckhemsdalen  

Lyckhemsdalen ligger vid Årekärrsvägen i sydöstra Askim ca 13 km från Göteborgs centrum.
I öster gränsar området till Sandsjöbacka naturreservat.

I väster utgör Säröleden gräns. I norr finns grupphus-bebyggelse och villor vid Årekärrsvägen.

I Lyckhemsdalen byggde
vi 21 nya hus med följande fördelning. 12 st 1-planshus,
6st 2-plans och 3 st 2,5-plans

Husen var klara för inflyttning hösten 2006

  Klicka för att öppna och stänga större bilder!

 
Fler bilder    


Villa Kapten, kompromisslös.
Ett 145 kvm stort hus för Dig med mycket stora krav. Stora generösa ytor som bara återfinns i ett jättehus. På etthundrafyrtiofem kvadratmeter får Du uppleva ett stort sovrum med ett stort badrum. Där finner Du det väl tilltagna köket som är i direkt anslutning till det ENORMA vardagsrummet som... forts...


Allmänt:
Funktionalistiska hus m
ed putsad fasad med inlägg av trä. Fönster och glaspartier av hög energibesparande kvalitet. Privata utomhusytor avgränsade med antingen förlängda murar eller plank i väderbeständigt trä. Utemiljön är färdig med stensatta ytor eller färdig gräsmatta. Inbyggd veckobrevlåda och sopskåp med plats att koppla in gasolflaska till gasspis eller öppen eld. Plats för minst en bil utanför huset och en i garaget.

Raka ytor och traditionell utformning. Betonggrund med golvvärme i entréplan och hus med flera plan har radiatorer på de övre planen. Det senaste i tekniska apparater. Alla med garanterad lågenergiprofil och av mycket kända tillverkare. Inne i huset är golven belagda med parkett eller klinker. Väggarna i vardagsrum, sovrum och hall är målade på microlite. Badrummen är helkaklade medans grovköket är målad väv. Väggytor i klädkammare och garage är enkelt strukna. Köket utformas individuellt hos HTH Köksforum i Sisjön där en påkostad inredning ligger som grund. Förutom en säker elinstallation är förberedelser tagna för det senaste inom telefoni, bredband och digital TV.


Villa Kapten
1 plan, ca 145 kvm
Villa Kommendör
2 plan, ca 160 kvm
Villa Amiral
2,5 plan, ca 200 kvm

 
 
Fler bilder


Villa Amiral
För Dig som nått toppen. Och vill stanna där! Tre stycken helt unika Villa Amiral skall byggas år 2006 med allt vad den senaste tekniken tillåter. Tre privata uteplatser i tre olika nivåer - Pation mot Sandsjöbacka
 
Fler bilder
Villa Kommendör
En av de vanligaste typerna av hus idag är ett 2-plans funkis. Här får Du ett mycket stort hus med mycket stora möjligheter. Ett rymligt och välkomnande plan med alla bekvämligheter.